- Tänk på att kantareller passar inte bra att torka, dom blir sega då. så svätta av dom ca 10 min i en kastrull, om du har smör i så håller det bara ca ½ år, så ja föredrar att ha utan smör. (håller ca1 år då..) blanda dom gärna med taggsvampen. och frys in!
- Karl johan svampen håller smaken bättre om man torkar den. (skär den i små bitar å lägg bitarna på en plåt, gärna under en luftvärmepump)
- höst kantareller går oxå bra att torka.
- Se upp för maskar/mask ägg i svampen, ser man en liten mask så fins det fler, dom kan va ganska så små och svåra att se!
Maten gjord utav mina tankar, kryddad med min fantasi, inga recept men gott brukar det bli..
söndag 12 september 2010
SVAMP
Etiketter:
Svamp
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar