Vegetarisk

Tagliatelle med grönsaker och basilikacreme
(Recept från Linas Matkasse)
snabb rätt för 4port
  1. Finhacka blad från en kruka basilika. Blanda med 1msk olja, 1 msk vatten, 100g philadelphiaost och pressa saft av ½ citron. smaka av med salt och peppar.
  2. kocka 360g tagliatelle enligt anvisningen på förpackningen.
  3. dela 4 tomater i halvor, 1 grön paprika i klyftor och 1 zucchini i grova skivor.
  4. stek grönsakerna i lite olja i en stor stek- eller traktörpanna. pressa över 2 vitlöksklyftor. närgrönsakerna fått fin ferg, för dom åt sidan eller häll över dom på ett fat och stek 200g sparris. Vänd ned 380g blandade bönor och grönsakerna. låt bli varmt. smaka av med lite salt och peppar.
  5. servera pastan med de stekta grönsakerna och basilikacremen